Ακτινολογικο Τμήμα

Στο ΙΑΣΙΣ θα βρείτε τον πιο συγχρονο
ακτινολογικο εξοπλισμό

Ακτινολογικες Εξετασεις

To υπερηχογράφημα στην σύγχρονη η Ιατρική διάγνωση αποτελούν μια από τις κορυφαίες επιλογές. Στο ΙΑΣΙΣ διαθέτοντας υπερηχογράφο τελευταίας γενιάς της εταιρείας General Electric, είναι σε θέση με αξιοπιστία και χαμηλό κόστος να καλύψει όλες τις ανάγκες του Ιατρού σας για διάγνωση.

Στο ΙΑΣΙΣ έχοντας έμπειρους Ιατρούς , μπορούμε να επιτύχουμε αυτή την ακίνδυνη και ανώδυνη εξέταση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σας

Καντε click σε οποια εξέταση σας ενδιαφέρει για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

  • Triplex Αγγείων
  • Υπερηχογράφημα άνω κοιλίας
  • Υπερηχογράφημα Οσχέου
  • Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς
  • Πελματογράφημα & Ανάλυση Βάδισης

Εξετάζονται το ήπαρ, η χοληδόχος κύστη, ο σπλήνας και το πάγκρεας.
Η εξέταση αυτή βοηθά για την ανεύρεση πιθανόν ενός λίθου ή λάσπης στη χοληδόχο κύστη (χολολιθίαση) ή αλλά και για άλλα αίτια κοιλιακού άλγους.


Ο ασθενής πρέπει να είναι νηστικός 6-8 ώρες πριν την εξέταση.

Γίνεται στις καρωτίδες και σπονδυλικές αρτηρίες, στις φλέβες κάτω άκρων, στην κοιλιακή αορτή και λαγόνια, στις φλέβες και αρτηρίες άνω άκρων και στις νεφρικές αρτηρίες.
Η εξέταση αυτή των αγγείων πραγματοποιείται σε πιθανή φλεβική θρόμβωση, στένωση αρτηριών πχ καρωτίδες, ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και στα οιδήματα κάτω άκρων. Ιδιαίτερα το Triplex νεφρικών αρτηριών γίνεται για τη διερεύνηση εμμένουσας Αρτηριακής Υπέρτασης.


Δε χρειάζεται προετοιμασία

Ελέγχονται το μέγεθος και η μορφολογία των όρχεων καθώς και μια πιθανή κιρσοκήλη.


Δε χρειάζεται προετοιμασία

Για τη διάγνωση αιματωμάτων, θλάσεων και τενοντοπαθειών.

Δε χρειάζεται προετοιμασία για τη συγκεκριμένη εξέταση.

Χάρη στην εμπειρία των Ιατρών μας λόγω της προ ηγηθείσας υπηρεσίας στο Τμήμα Μαστού του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», η εξέταση αυτή καθίσταται ιδανική. Είναι απαραίτητη τόσο στα πλαίσια του τακτικού προληπτικού ελέγχου όσο και ως συμπληρωματική εξέταση του ετήσιου μαστογραφικού ελέγχου. Επίσης αποτελεί εξέταση εκλογής στον τακτικό έλεγχο γυναικών με ατομικό ή οικογενειακό ιστορικό.
Χάρη στον εξελιγμένο υπερηχογράφο μας αλλά και στην εμπειρία των Ιατρών μας, είναι επίσης δυνατή και η παρακέντηση ύποπτων σημείων του μαστούς για περαιτέρω κυτταρολογικό έλεγχο.


Δε χρειάζεται προετοιμασία για τη συγκεκριμένη εξέταση.

Γίνεται ολοκληρωμένος και αξιόπιστος έλεγχος του θυρεοειδή αδένα. Εξετάζεται το μέγεθος του, η μορφολογία του με την πιθανή παρουσία όζων, οι οποίοι και μετρούνται σε αριθμό και μέγεθος. Απαραίτητη εξέταση στον τακτικό έλεγχο.
Είναι επίσης δυνατή και η παρακέντηση ύποπτων σημείων για περαιτέρω κυτταρολογικό έλεγχο.


Δε χρειάζεται προετοιμασία για τη συγκεκριμένη εξέταση.